Saturday, August 15, 2009

Entah ler!!!

Assalamualaikum sumer...

sorry kali ni ana nak kongsi perasaan ajer...kalau nak kongsi kita kongsi...weekend ni ana ngan sahabat pegi kelas MBA...banyak betul dugaan...

mula-mula kelas ana hantar mid term exam...lepas tu terus ada quiz...huhuhuhu...memang tak baca langsung sebab tekum menjawab mid term...nasib baik tak teruk keputusan nya...lepas balik kelas semalam (sabtu)...ana ang the gang cari hotel...semua dah penuh...nasib baik lah ada kosong kat Fair Park Hotel...tu yang ana hairan...dalam sibuk H1N1 melanda...hotel-hotel pun penuh...selain tu jalan raya sesak sangat...semalam ajer ana menyaksikan accident 2 kereta dan 3 kereta...ni mesti sebab tak sabar...nak kata ada perayaan mana ader tengah-tengah bulan ni...

Entah ler...banyak-banyak lah bersabar...kalau tak memang nak jerit sekuat hati...tapi karang orang kata gila pulak sebab macam tarzan panggil binatang rimba tak datang-datang...so sabar lah Saleh.......

3 comments:

sakina bibi said...

Salam,
Patience is the most teachers need but sometimes too unbearable ...

NaZRi BiN bAHadOr said...

dugaan tu la yg menjdkan kita appreciate sesuatu tu.. percayalah sahabat sejenayahku..

hilmi shamsuri said...

Sabar separuh daripada iman.. tapi kalau dah over limit payah gah kan...hehe